Gebruikersnaam of wachtwoord was incorrect
Je account is vergrendeld
Het profiel werd verwijderd
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Google

Algemene voorwaarden

Wanneer je een profiel aanmaakt op findroommate.nl, bevestig je dat je de algemene voorwaarden voor het gebruik van findroommate.nl hebt gelezen en goedgekeurd

Voorwaarden voor het aanmaken en gebruiken van profielen op Findroommate.nl -Findroommate.nl is niet verantwoordelijk voor persoonlijke afbeeldingen van gebruikers. Findroommate.nl is niet aansprakelijk voor het uploaden van auteursrechtelijk beschermde bestanden of afbeeldingen. We proberen alle profielen te verwijderen die deze voorwaarden schenden. 

- Door het intypen van je e-mailadres accepteer je dat we nieuwsbrieven van Findroommate.nl naar je kunnen sturen. Tevens is dit een vorm van beveiliging in het geval dat je je wachtwoord vergeet, aangezien deze automatisch naar je e-mailadres kan worden gestuurd. Nieuwsbrieven per e-mail bevatten mogelijk advertenties. 

-Het is niet toegestaan om contactgegevens op je profiel of in je gebruikersnaam te tonen, of op enige andere manier het ingebouwde Findroommate.nl contactsysteem te omzeilen. Het is toegestaan contactgegevens te delen middels berichten in het contactsysteem. We behouden het recht op het wijzigen of verwijderen van een profiel als we vermoeden dat het profiel ons contactsysteem probeert te omzeilen. 

- Het is illegaal om een vals (of andermans) e-mailadres op te geven. Ieder geval van fraude of intimidatie wordt gemeld bij de politie met het IP-adres en tijdstip van het moment waarop het profiel is aangemaakt. 

- Het is illegaal om andermans mobiele telefoonnummer op te geven. Ieder geval van fraude of intimidatie wordt gemeld bij de politie met het IP-adres en tijdstip van het moment waarop het profiel is aangemaakt.  

- Het is niet verplicht om je mobiele telefoonnummer of e-mailadres op te geven, maar we bevelen dit aan om de functionaliteit van Findroommate.nl volledig te kunnen benutten. 

-Je kunt slechts wijzigingen doorvoeren en je profiel bekijken wanneer je bent ingelogd. Het is je eigen verantwoordelijkheid om je wachtwoord, e-mailadres en andere informatie voor jezelf te houden, zodat anderen er geen toegang tot kunnen krijgen. Hierdoor kan Findroommate.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor wijzingen op je profiel of wijzigingen in je accountgegevens, wanneer anderen je wachtwoord gebruiken. Het is jouw volledige verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je de enige bent die het wachtwoord kent en gebruikt. 

-Je profiel en je Premium lidmaatschap op Findroommate.nl zijn strikt persoonlijk en het daarom niet toegestaan deze te verkopen, uit te lenen, weg te geven of op enige andere wijze door te geven aan anderen. Iedere overtreding hiervan zal leiden tot een directe sluiting van het profiel, waarbij mogelijk resterende dagen van een Premium lidmaatschap niet zullen worden terugbetaald.